Johan Almgren och Ida Bosson önskar dig välkommen till JA Golfakademi på Golfstar Bromma, Stockholm under säsongen 2109

TRÄNINGSPASS/AKTIVITETER 2019

POPULÄRA SUMMER CAMP 2019

Anmäl dig/ditt barn här

Årets höjdpunkt för alla barn är definitivt Summer camp på Golfstar Bromma! Akademin har genomfört dessa lägerveckor i många år och år efter år får vi så fina vitsord från deltagarna och deras föräldrar. Det kommer inte bli ett undantag 2019!

Under 4 dagar mellan 9-15 tar vi hand om ditt barn och ger henne/honom en vecka att minnas. Nedan kan du se ett exempel på en typisk lägerdag.

 

09.00 Samling och genomgång för grupperna med sin camp coach

09:30 Uppvärmnings-våningar/koordinations- , motorik- och balansövningar

10:00 Cirkelträning (putt, inspel, bunker, fulla slag, regler & golfvett)

10:45 Mellanmål

11.00 forts. Cirkelträning (putt, inspel, bunker, fulla slag, regler & golfvett) 

12:00 Lunch

12:30 Spel på banan 

14:30 Samling med camp coach, fika, rolig tävling för alla nivåer och summering av dagen

15:00 Avslut

Vi har ledare på plats från 08.00 på morgonen för dig förälder som lämnar innan jobbet. Det går även bra att lämna sitt barn till längre än 15.00 då tränare/coacher ofta stannar kvar men akademin tar inte ansvar för deltagarna innan 09 och efter 15 varje dag. 

 

 

JA GOLFAKADEMI AB har förlängt kontraktet med Golfstar på Bromma!

2019-01-06

JA Golfakademi AB kommer även 2019 att driva utbildningsverksamheten på Golfstar Bromma. Det står klart efter höstens förhandlingar. Det gör att akademin nu kan påbörja planera utbildningar för kunder till JA Golfakademi, Golfstars medlemmar och övriga besökare. Akademin har för avsikt att presentera vårens/sommarens/höstens utbildningskalender inom kort. 

Välkommen till Johan Almgren Golfakademi!

Akademin driver en av Sveriges största golfutbildningar och undervisar alla kategorier från nya golfare till etablerade proffs, unga som äldre. JA Golfakademi har sitt säte på Golfstar Bromma som är endast några få minuters bilväg från Stockholm City. Akademin håller öppet under april-oktober. Jag, Ida och våra coacher finns här för dig och hjälper dig med att finna ökad glädje och inspiration med din golf. Vår personliga relation med våra kunder gör oss på många sätt unika och därför har akademin många trogna kunder som utbildar sig, tränar och reser ihop. Akademin hoppas att du ska finna intressanta träningspass, aktiviteter och annat lärorikt och underhållande på denna hemsida och att du inspireras att bli en del av JA Golfakademi du med.

Välkommen att läsa vidare!