Mazagan, Marocko oktober 2019

Fler bilder från denna fantastiska resa kan du hitta under fliken "Resor" i menyn

IDA BOSSON TAR SABBATSÅR 2020

Ida har varit en otrolig resursperson i akademin under de senaste åren. Det är med glädje jag och våra ledare/coacher blickar tillbaka på vårt fina samarbete. Vi vet hur omtyckt Ida har varit bland våra kunder och övriga gäster på Golfstar Bromma.  Nu har Ida valt att ta ett sabbatsår från tränaryrket och vi tillsammans med våra kunder och samarbetspartners tackar Ida för dessa år och önskar henne all framgång i hennes kommande äventyr 2020.

TACK IDA!!!!!

Akademiresa till Toscana, Italien nov 2019

Fler bilder ser du under fliken ”Resor” i menyn.

Gruppträning i Barkarby golfhall inställd november-december

Alla gruppträningspass är inställda under november-december på grund av för få anmälda. Träningspassen januari-mars går fortfarande att anmäla sig till. Sista anmälningstid är framflyttad till den 12 december. Se de olika träningspassen under fliken "Vinterträning". Anmälan sker till jagolfakademi@gmail.com

Privatlektioner går att boka från den 19 november - 3 mars. Bokning sker via jagolfakademi.se under fliken "Privatlektioner".

Har du frågor? Kontakta akademin på jagolfakademi@gmail.com

Nu kan du boka in dig på våra vinterpass i Barkarby Golfhall

Klicka på Vinterträning i menyn och läs vilka pass som vi erbjuder dig. Maila sedan dina pass du vill boka som passar din kalender. Först till kvarn gäller. Du kommer få en bekräftelse via mail om du fått plats eller om du är reserv några dagar efger din anmälan. 

SAMTLIGA GOLFRESOR I VÅR FULLBOKADE PÅ REKORDTID!

Tack alla ni som bokat in er på akademins golfresor till våren! Samtliga resor är nu fullbokade och återigen slog akademin rekord i antal anmälningar/reserver. Vi är så tacksamma och ökningen visar att våra arrangemang är lyckade! Vi ser fram emot att möta er igen och förhoppningsvis se fler nya deltagare framöver på våra resor!

Ännu en resa kommer att genomföras med JA Golfakademi i vår! Då den första blev fullbokad bara efter två dygn med 11 reserver har vi nu tagit fram en lika fantastisk resa till! Anmäl dig och några vänner redan nu medans det finns platser kvar!

Tack alla ni som anmält er till resan! Den blev fullbokad efter 2 dygn! Vi har nu 11 reserver och vi gör vad vi kan för att få alla reserver att få åka på resa med oss. Följ flödet på hemsidan. Vi hoppas kunna hitta en bra lösning redan nästa vecka. Vi kommer också att gå ut med denna information på nyhetsbrevet.

Johan Almgren och Ida Bosson välkomnar alla golfare till vår akademi på Golfstar Bromma i Stockholm säsongen 2019

TRÄNINGSPASS/AKTIVITETER 2019

Anmäl dig genom att klicka på respektive träningspass/aktivitet och skrolla ner till det datum du önskar genomföra passet/aktiviteten.

Vill du läsa mer om respektive träningspass/aktivitet så klicka på respektive flikar i menyn.

 

GOLFAKADEMINS TRÄNINGSPASS/AKTIVITETER FÖR  VUXNA

Cirkelträning 3 st pass för endast 895:- (läs mer under fliken ”Golfutbildning”)

Grönt kort kurs (läs mer under fliken ”Golfutbildning”)

Privatlektioner/grupplektioner (läs under fliken ”Golfutbildning”)

Träningsdag på Bodaholm med Ida Bosson (Skrolla ner till 7 juni)

Damträning på onsdagar (kontakta Ginger Flärvall på 070-4216049)

Damdag med Ida Bosson (skrolla ner till 14 juni)

60+ träning (kontakta Annki Björnefors på 076-1937705)

 

GOLFAKADEMINS TRÄNINGSPASS/AKTIVITETER FÖR  UNGDOM OCH BARN

Summer Camp (läs mer under fliken ”Golfutbildning”)

Juniorträning, Träna för att tävla (läs mer under fliken ”Golfutbildning”)

Juniorträning, Träna för att träna (läs mer under fliken ”Golfutbildning”)

Privatlektioner/Grupplektioner (läs mer under fliken ”Golfutbildning”)

Knatteträning 5-8 år (läs mer under fliken ”Golfutbildning”)

 

POPULÄRA SUMMER CAMP 2019

Anmäl dig/ditt barn här

Årets höjdpunkt för alla barn är definitivt Summer camp på Golfstar Bromma! Akademin har genomfört dessa lägerveckor i många år och år efter år får vi så fina vitsord från deltagarna och deras föräldrar. Det kommer inte bli ett undantag 2019!

Under 4 dagar mellan 9-15 tar vi hand om ditt barn och ger henne/honom en vecka att minnas. Nedan kan du se ett exempel på en typisk lägerdag.

 

09.00 Samling och genomgång för grupperna med sin camp coach

09:30 Uppvärmnings-våningar/koordinations- , motorik- och balansövningar

10:00 Cirkelträning (putt, inspel, bunker, fulla slag, regler & golfvett)

10:45 Mellanmål

11.00 forts. Cirkelträning (putt, inspel, bunker, fulla slag, regler & golfvett) 

12:00 Lunch

12:30 Spel på banan 

14:30 Samling med camp coach, fika, rolig tävling för alla nivåer och summering av dagen

15:00 Avslut

Vi har ledare på plats från 08.00 på morgonen för dig förälder som lämnar innan jobbet. Det går även bra att lämna sitt barn till längre än 15.00 då tränare/coacher ofta stannar kvar men akademin tar inte ansvar för deltagarna innan 09 och efter 15 varje dag. 

 

 

JA GOLFAKADEMI AB har förlängt kontraktet med Golfstar på Bromma!

2019-01-06

JA Golfakademi AB kommer även 2019 att driva utbildningsverksamheten på Golfstar Bromma. Det står klart efter höstens förhandlingar. Det gör att akademin nu kan påbörja planera utbildningar för kunder till JA Golfakademi, Golfstars medlemmar och övriga besökare. Akademin har för avsikt att presentera vårens/sommarens/höstens utbildningskalender inom kort. 

Välkommen till Johan Almgren Golfakademi!

Akademin driver en av Sveriges största golfutbildningar och undervisar alla kategorier från nya golfare till etablerade proffs, unga som äldre. JA Golfakademi har sitt säte på Golfstar Bromma som är endast några få minuters bilväg från Stockholm City. Akademin håller öppet under april-oktober. Jag, Ida och våra coacher finns här för dig och hjälper dig med att finna ökad glädje och inspiration med din golf. Vår personliga relation med våra kunder gör oss på många sätt unika och därför har akademin många trogna kunder som utbildar sig, tränar och reser ihop. Akademin hoppas att du ska finna intressanta träningspass, aktiviteter och annat lärorikt och underhållande på denna hemsida och att du inspireras att bli en del av JA Golfakademi du med.

Välkommen att läsa vidare!