TACK

VI PÅ GOLFAKADEMIN VILL TACKA DIG SOM VARIT EN DEL AV AKADEMIN FÖR DENNA SÄSONG PÅ GOLFSTAR BROMMA 2019. VI HOPPAS ATT BÅDE DU OCH NYA GOLFARE KOMMER SE VÅRT VINTERPROGRAM SOM INTRESSEANT OCH ATT VI FÅR TRÄFFA DIG PÅ VÅRA TRÄNINGAR OCH RESOR. INFORMATION OM 2020 ÅRS TRÄNINGS- OCH AKTIVITETESPROGRAM KOMMER LÄGGAS IN SÅ SNART ETT NYTT AVTAL TECKNATS MED GOLFSTAR BROMMA VILKET VI HOPPAS PÅ BLIR INNAN ÅRSSKIFTET. /AKADEMIN

 

 

3 ST VALFRIA CIRKELTRÄNINGSPASS PÅ GOLFSTAR BROMMA. VÄLJ DAGAR HELT FRITT!

Våra cirkelträningspass genomförs på onsdagkvällar samt lördagar dagtid.

Träningsupplägg

Betala endast 895:- för 3 valfria pass när som helst det passar dig och din kalender. Boka dina tre pass högst upp på denna sida.

Akademins tanke med Cirkelträning

Våra cirkelträningspass genomförs på onsdagkvällar, fredagar dagtid samt lördagar dagtid. Betala endast 895:- för 3 valfria pass när som helst det passar dig och din kalender. Boka dina 3 pass på www.jagolfakademi.se under fliken ”Golfträning” och ”Cirkelträning”. Nu flyttar vi äntligen ut "gym-tänket" ut på golfanläggningen! Tror du att din teknik är den största orsaken till att du inte spelar din livs golf? Så är det sällan. Det är nästan som att tro att det är din cykel som är orsaken till att du inte får bra kondition! Cirkelträning som träningspass kan verkligen vara nyckeln till din framgång. JA Golfakademi har startat detta nya träningskoncept och den blir ofta kommenterad som en lärorik, rolig, stimulerande och billig träningsform. Tanken med träningspasset är att det i första hand är gruppträning och inte gruppinstruktion. Vi tränar tillsammans på olika tekniska och pedagogiska övningar. Din sving och din teknik är ofta mycket bättre än du presterar. Det är för att du inte givit tiden att bli trygg och fått självförtroende med din teknik. Vem går på ett spinningpass på gymmet och går därifrån med tron att man har en perfekt kondition efter duschen? Ingen! För att nå önskat resultat går vi på spinning (eller annan träning för den delen) regelbundet varje vecka. Ofta en fast tid för att bibehålla kontinuitet. Vid färre än tre deltagare kan passet komma att ställas in.