Cirkelträning 2020

 

Klicka HÄR för dina bokningar

TACK FÖR SÄSONGEN 2020! 

VI PLANERAR ATT LÄGGA UT NÄSTA SÄSONGS CIRKELPASS LAGOM TILL JULUPPEHÅLLET SÅ DU KAN GE BORT ETT KORT I JULKLAPP!

 

 

Träningsupplägg

Betala för 3 valfria pass när som helst det passar dig och din kalender. Boka dina tre pass högst upp på denna sida.

Akademins tanke med Cirkelträningpassen

Våra cirkelträningspass genomförs på tisdagar kvällstid och lördagar dagtid. Betala för 3 valfria pass när som helst det passar dig och din kalender. Boka dina 3 pass på www.jagolfakademi.se under fliken ”Kurser och lektioner” och sen klicka på ”Cirkelträning”.

Nu flyttar vi äntligen ut "gym-tänket" ut på golfanläggningen! Tror du att din teknik är den största orsaken till att du inte spelar din livs golf? Så är det sällan. Det är nästan som att tro att det är din cykel som är orsaken till att du inte får bra kondition! Cirkelträning som träningspass kan verkligen vara nyckeln till din framgång.

JA Golfakademi har startat detta nya träningskoncept och den blir ofta kommenterad som en lärorik, rolig, stimulerande och billig träningsform. Tanken med träningspasset är att det i första hand är gruppträning och inte gruppinstruktion. Vi tränar tillsammans på olika tekniska och pedagogiska övningar. Din sving och din teknik är ofta mycket bättre än du presterar. Det är för att du inte givit tiden att bli trygg och fått självförtroende med din teknik. Vem går på ett spinningpass på gymmet och går därifrån med tron att man har en perfekt kondition efter duschen? Ingen! För att nå önskat resultat går vi på spinning (eller annan träning för den delen) regelbundet varje vecka. Ofta en fast tid för att bibehålla kontinuitet.

Vid färre än tre deltagare har akademin rätten att ställa in träningspasset.