Denna sida kommer uppdateras under december månad

Träna golf och ha golfkul med JA Golfakademi på söndagar 2021

 

Hur många gånger säger vi eller hör andra vuxna säga orden "man skulle börjat spela golf när man var ung". Varför inte ge ditt barn chansen att slippa säga dessa ord om 40 år!

 

Klicka här för anmälan

 

Med JA Golfakademi tränar de yngsta golf tillsammans med utbildade tränare på ett pedagogiskt och uppmuntrande sätt för att hitta glädjen till vår underbara sport. Vem vet, kanske är detta första steget för att en dag stå som världens bästa golfare. Om inte bästa så kanske världens gladaste golfare. Vi har spelare på våra proffstourer som en dag började på Golfstar Bromma med JA Golfakademi och nu livnär sig på sin idrott. 

 

Träningsavgift: 850 kr/deltagare (vårtermin) samt 850 kr/deltagare (hösttermin). Betalning sker i Golfstar reception vid första kurstillfället.

Ålder: 6-8 år (femåringar är välkomna med vårdnadshavares närvaro/medverkan)

Träningsdatum: 25/4, 2/5, 9/5, 16/5, 30/5, 13/6

Träningdagar: Söndagar

Träningstider: 11:00-12:20 eller 12:30-13:50

Min antal: 5 deltagare

Max antal: 10 deltagare/tränare

 

Träningsprogrammet kommer publiceras inom kort.

 

 

 

Våra duktiga tränare in action med framtidens golfproffs

Har du ett barn som är mellan 5-8 år och kanske är intresserad och nyfiken på golf? Då är Knatteakademin en perfekt start i karriären. Vi fokusrear på att ha kul och få barnen att tycka golf och golfbanan är en rolig plats att komma till. Våra ledare är utbildade ungdomsledare med god erfarenhet och har ett samarbete med Juniorakademin för eventuella situationer där vissa knattar får dispens att medverka på Juniorakademins aktiviteter/träningar. Knatteakademin har träning hela säsongen men då vi har erfarenhet av barn och förstår att de svänger i sina intressen snabbare i unga åldrar har vi terminsavgift istället för säsongsavgift som med Juniorakademin.

Akademins coacher/tränare lär ut golf på ett pedagogiskt och lättsamt sätt med övningar som är anpassade för denna åldersgrupp.

När de nått viss ålder eller nivå kommer vi rekommendera barnet att ta steget upp till juniorakademin.

Markus Svahn, en av våra PGA-utbildade tränare som ansvarar för Knatteakademin 2020. Har du frågor så tveka inte att kontakta Markus på 073-5955595