Knatteakademin 2020

Knatteträningen startar söndagen den 19 april!

Klicka HÄR för bokning av plats

Än så länge är det 3 st anmälda och vi hoppas på att kunna fylla en grupp om minst 6 deltagare för att träningspasset ska bli av. 

Man betalar för varje pass vilket betyder att du inte behöver oroa dig för om ditt barn inte vill gå vid något tillfälle eller att ni missar något för ni har annat planerat. 

Kostnaden är 100 kr/pass. Det inkluderar instruktion av vår PGA-tränare Markus Svahn samt bollar på rangen. 

Syftet med träningspassen är att 1) få gädje till golfen 2) lära sig spelet

Målet är att alla knattar ska vara redo att senare ta steget upp från knatteakademin till juniorakademin. Är man under 9 år kan man av olika skäl beroende på mognad och färdigheter söka/erbjudas dispens att få delta i juniorakademin.

Tider: Söndagar klockan 11:00-12:25 och 12:30-13:55

April 

19, 26

Maj

3, 10, 17, 24, 31

Juni

7, 14

Augusti

23, 30

September

6, 13, 20, 

Våra duktiga tränare in action med framtidens golfproffs

Har du ett barn som är mellan 5-8 år och kanske är intresserad och nyfiken på golf? Då är Knatteakademin en perfekt start i karriären. Vi fokusrear på att ha kul och få barnen att tycka golf och golfbanan är en rolig plats att komma till. Våra ledare är utbildade ungdomsledare med god erfarenhet och har ett samarbete med Juniorakademin för eventuella situationer där vissa knattar får dispens att medverka på Juniorakademins aktiviteter/träningar. Knatteakademin har träning hela säsongen men då vi har erfarenhet av barn och förstår att de svänger i sina intressen snabbare i unga åldrar har vi terminsavgift istället för säsongsavgift som med Juniorakademin.

Akademins coacher/tränare lär ut golf på ett pedagogiskt och lättsamt sätt med övningar som är anpassade för denna åldersgrupp.

När de nått viss ålder eller nivå kommer vi rekommendera barnet att ta steget upp till juniorakademin.

Markus Svahn, en av våra PGA-utbildade tränare som ansvarar för Knatteakademin 2020. Har du frågor så tveka inte att kontakta Markus på 073-5955595