Knatteinformation

Hej alla knattar!

Vi har arbetat och arbetar fortfarande hårt med att söka efter knattecoacher som kan ersätta de coacher som inte kunnat fortsätta p.g.a. studier och annat. Då vi inte har en komplett uppsättning med coacher kan vi inte genomföra den knatteverksamhet som vi haft inplanerad vilket känns supertråkigt. Vi ber att få återkomma med information när vi ser en lösning. Om inte så hoppas vi såklart att du vill medverka till våren igen.

/Golfakademin

Våra duktiga tränare in action med framtidens golfproffs

KNATTETRÄNING 2019

Anmäl här

Söndagen den 28 april startar vi säsongens knatteträning. 

Har du ett barn som är mellan 5-8 år och kanske är intresserad och nyfiken på golf? Då är Knatteakademin en perfekt start i karriären. Vi fokusrear på att ha kul och få barnen att tycka golf och golfbanan är en rolig plats att komma till. Våra ledare är utbildade ungdomsledare med god erfarenhet och har ett samarbete med Juniorakademin för eventuella situationer där vissa knattar får dispens att medverka på Juniorakademins aktiviteter/träningar. Knatteakademin har träning hela säsongen men då vi har erfarenhet av barn och förstår att de svänger i sina intressen snabbare i unga åldrar har vi terminsavgift istället för säsongsavgift som med Juniorakademin. 

Vid tillräckligt antal anmälda delar vi in åldrarna i olika grupper. 

Akademins coacher/tränare lär ut golf på ett pedagogiskt och lättsamt sätt med övningar som är anpassade för denna åldersgrupp.

Plats: Golfstar Bromma

Dag: Söndagar 12.00

Datum: 28/4, 5/5, 12/5, 19/5, 26/5, 2/6, 9/6, 16/6

Träningsavgift: 995:- (betalas på plats)

Ebba Rydell, Ansvarig i Knatteakademin