TACK

VI PÅ GOLFAKADEMIN VILL TACKA DIG SOM VARIT EN DEL AV AKADEMIN FÖR DENNA SÄSONG PÅ GOLFSTAR BROMMA 2019. VI HOPPAS ATT BÅDE DU OCH NYA GOLFARE KOMMER SE VÅRT VINTERPROGRAM SOM INTRESSEANT OCH ATT VI FÅR TRÄFFA DIG PÅ VÅRA TRÄNINGAR OCH RESOR. INFORMATION OM 2020 ÅRS TRÄNINGS- OCH AKTIVITETESPROGRAM KOMMER LÄGGAS IN SÅ SNART ETT NYTT AVTAL TECKNATS MED GOLFSTAR BROMMA VILKET VI HOPPAS PÅ BLIR INNAN ÅRSSKIFTET. /AKADEMIN

 

Driver du ett företag eller organisation eller är anställd i någon form? Har ditt företag/organisation funderingar på personal- eller kundevent? Lämna då ett visitkort till vår reception eller skriv ett mejl till oss här inne under "Kontakt". Akademin kontaktar dig för en offert och förslag på hur vi kan bidra till inspiration och en riktigt glädjefylld upplevelse med golf som tema.

 

"Hej och ett fantastiskt stort TACK till dig och din kollegor i lördags för er förmåga att balansera proffesionalitet med glädje, humor och engagemang. Vårt besök hos er pratas det fortfarande om på jobbet!" 

/Nöjd kund