TACK

VI PÅ GOLFAKADEMIN VILL TACKA DIG SOM VARIT EN DEL AV AKADEMIN FÖR DENNA SÄSONG PÅ GOLFSTAR BROMMA 2019. VI HOPPAS ATT BÅDE DU OCH NYA GOLFARE KOMMER SE VÅRT VINTERPROGRAM SOM INTRESSEANT OCH ATT VI FÅR TRÄFFA DIG PÅ VÅRA TRÄNINGAR OCH RESOR. INFORMATION OM 2020 ÅRS TRÄNINGS- OCH AKTIVITETESPROGRAM KOMMER LÄGGAS IN SÅ SNART ETT NYTT AVTAL TECKNATS MED GOLFSTAR BROMMA VILKET VI HOPPAS PÅ BLIR INNAN ÅRSSKIFTET. /AKADEMIN

 

 

Årets höjdpunkt för alla barn är definitivt Summer camp på Golfstar Bromma!

2295:-  inkl greenfee, instruktion, rangebollar, lunch, glass, frukt, prisbord (alla får pris)

Betalning sker vid inchekningen måndag morgon mellan 08.30-09.00.

Akademin har genomfört dessa lägerveckor i många år och år efter år får vi så fina vitsord från deltagarna och deras föräldrar. Det kommer inte bli ett undantag 2020! Under 4 dagar mellan 9-15 tar vi hand om ditt barn och ger henne/honom en vecka att minnas. Nedan kan du se ett exempel på en typisk lägerdag.

 

09.00 samling och genomgång för grupperna med sin camp coach

09:30 uppvärmnings-våningar/koordinations- , motorik- och balansövningar

10:00 Cirkelträning (putt, inspel, bunker, fulla slag, regler & golfvett)

10:45 Mellanmål

11.00 forts. Cirkelträning (putt, inspel, bunker, fulla slag, regler & golfvett)

12:00 Lunch

12:30 Spel på banan

14:30 Samling med camp coach, fika, rolig tävling för alla nivåer och summering av dagen 15:00 Avslut

 

Vi har ledare på plats från 08.30 på morgonen för dig förälder som lämnar innan jobbet. Det går även bra att lämna sitt barn till längre än 15.00 då tränare/coacher ofta stannar kvar men akademin tar inte ansvar för deltagarna innan 09 och efter 15 varje dag.

 

VId frågor går det bra att kontakta akademin på 0708-584046 eller jagolfaklademi@gmail.com

 

VI SES I SOMMAR!

Boka din lägerplats här

 

Lägeravgift: 2295:-

 

Summer Camp 1 Vecka 25 / måndag-torsdag / 09.00-15.00

Summer Camp 2 Vecka 26 / måndag-torsdag / 09.00-15.00

Summer Camp 3 Vecka 33 / måndag-torsdag / 09.00-15.00

 

Sommarens stora underhållning är här! Under fyra intensiva och helt fantastiskt roliga dagar underhåller vi och utbildar deltagarna i spelet golf. Syftet med detta otroligt populära golfläger är att deltagaren ska umgås med andra med samma intresse, få nya kompisar, träna golf och ha riktigt kul. Våra tränare och ledare har lång erfarenhet av lägerverksamhet och de är väldigt engagerade och duktiga.

 

Här är några av våra uppskattade aktiviteter:

- Spel på banan

- Träning på övningsområdena

- Designa din egna T-shirt

- Roliga lagtävlingar

- Diplomutdelning

- Lunch

- Glassätning

- Tre-knack

- Rörlighets- och balansträning

- Fruktstund

 

Gruppindelning

Vi gör vad vi kan för att alla deltagare ska få komma i samma grupp som sin kompis om man har en på lägret. Vi priorieterar att dela in grupperna i ålder före färdighet då syftet med lägret är få nya vänner inom golfen. Helt nya golfare som deltar med önskan att träna för Grönt kort kommer hamna i en egen grupp med tränare/ledare som har program inriktat för just detta. Vi kommer även prioritera en flickgrupp om det finns underlag för en sådan grupp.

 

Registrering & betalning

Betalning sker i anslutning till första lägerdagen. Detta sker i receptionen innan lägret börjar kl.09:00. Receptionen tar ej kontanter. Registrering och betalning kan ske från 08.30 på måndagen.

 

Mat

Lunch/dryck och fruktstund ingår i lägeravgiften. Alla deltagare är välkomna att köpa något sött/salt under lägret men endast efter lunchen är avklarad.

 

Utrustning 

Deltagaren bör ha egen utrustning med sig till detta läger. Akademin har begränsade möjligheter att hyra ut så kontakta akademin för en förfrågan. Hyra utrustning (klubbor och bag) kostar 400 kr. Bollar, peggar, greenlagare, markeringsknapp håller deltagaren själv för. Detta går att investera i klubbens golfbutik. 

 

Ansvar

Akademin ansvarar för deltagarens säkerhet och välmående under lägrets officiella tider vilket är 09-15. Deltagaren är väldigt välkommen att komma till anläggningen redan från kl 08.30 då tränare/ledare är på plats och kan ge ut träningsbollar. Det går även bra att deltagaren stannar kvar efter dagens slut men på eget ansvar.

 

Detaljerad information

Ett par veckor innan lägrets start kommer det skickas ut en blankett som ska svaras på. Denna blankett ger oss information om 

- eventuella allergier

- ålder

- golferfarenhet

- vilka kompisar man önskar hamna med i samma grupp

- kontaktperson vid behov av kontakt med vårdnadshavare

- annan viktig information

- m.m

 

Frågor eller funderingar

Är det något du undrar över? Tveka inte att kontakta akademin så svarar vi på alla dina frågor. Skriv din fråga under Kontakt eller ring oss på 0708-584046.