Juniorträning på Golfstar Hässelby med JA Golfakademi

 

Klicka HÄR för anmälan

 

Hej på er alla juniorgolfare på Hässelby GK!

I denna tid kanske det inte är golfen det första man tänker på, vilket är förståeligt. Men vi på JA Golfakademi hoppas att ni väljer att fortsätta vara aktiva inom våran sport under dessa tider där golfen kan vara en väldigt trevlig paus i den friska luften.

Vi på JA Golfakademi har i år fått möjligheten att bedriva juniorträningen på Golfstar Hässelby och tar gärna på oss detta ansvar. Träningen kommer att hållas utav Markus Svahn på måndagar då vi har planerat för tre stycken grupper. Varje pass är 1 timme och 20 minuter långa och startar 16:30, 18:00 eller 19:30.

"Målet med träningsverksamheten tillsammans med Hässelby GK är att få fler juniorer att upptäcka golfen ute på Golfstar Hässelby som en alternativ idrottsaktivitet till andra idrotter. Att de som redan är i verksamhet ska få en gyllene chans att utvecklas ännu mer och ännu fortare för att få handicap eller sänka det. Med vårt koncept hoppas vi att fler juniorer ska under säsongen ta steget ut i tävlingsverksamheten när den starar upp igen efter restriktionerna från Folkhälsomyndigheten."

Anmälan sker högst upp på denna sida.

Betalning sker i receptionen vid första träningspasset.

Träningsagiften är 1.995 kr för 13 x 80 minuter säsongsträning

Glöm inte att följa oss på Facebook. Du hittar oss på Johan Almgren Golfakademi AB

 

 

Träningsprogram "Träna för att spela"

15 min genomgång och förhör på läxa

20 min teknikträning/övningar

10 min frukt- och vattenpaus samt feedback

20 min teknikträning/övningar forts.

15 min delgivning av hemläxa och feedback 

 

Under vissa söndagar kommer vi skapa förutsättningar för juniorerna att komma ut och spela med varandra. Dessa träningspass kommer vara föräldrarledda. Om vi inte får ihop föräldrar som kan agera faddrar till dessa pass behöver de dessvärre ställas in.

Anmäl ditt intresse att vara fadder till markussvahn@hotmail.com

 

Träningstillfällen

April

20, 27

Maj

4, 11, 18, 25

Juni

1, 8

Augusti

17, 24, 31

September

7, 14 

PGA-tränare Markus Svahn kommer coacha/träna juniorerna på Hässelby GK